Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

600 és 3000

600 és 3000

600 és 3000

Nem élek a nézettségi számok bűvöletében.

Tény azonban, hogy kellemes érzéssel tölt el engem is, amikor látom, hogy tetszést aratnak a YouTube csatornájára feltett Kemény Egon művek videói.
Megvalósulni látom örömmel végzett szerzői jogutódi feladatomat, amely arra indított és máig lelkesít, hogy zeneszerző édesapám munkásságát és műveit a mai korosztályok számára átadjam, azaz kiváló partnereimmel együtt átadjuk.

Így történt meg nemrég "A zeneszerző: KEMÉNY EGON" Youtube csatornán https://www.youtube.com/channel/UCgSeVDBzibhPKm3T0JfnkfA/videos?view_as=subscriber 
a 600. feliratkozás!

Emlékszem a kezdetekre... és az elmúlt hetekben ezzel kapcsolatosan nagyot dobbant a szívem, ugyanis az első videofelvétel

  • Kemény Egon – Soltész Erzsébet: Köszöntsük jó tanítónkat!
    FLASH MOB a Gregor József Általános Iskolában
    Szabó Ágnes karnagy, zenepedagógus köszöntése
    https://www.youtube.com/watch?v=uUaprezUOw0

elérte a 3000. megtekintést!

Nem csak a Flashmob izgalma és megható hangulata, hanem az azt megelőző évtizedek pedagógiai munkája is érződik a felvételen, látva a felnőtté vált diákokat és a közönség soraiban a nézők meglepett örömét. 

„Kertek, rétek virágait szedjük ma csokorba!” újra hallhatták, most már iskolás gyermekeik, unokáik énekével, három évtized elteltével maguk is velük énekelhették! 

Szabó Ágnes karnagy pályakezdésétől fogva munkássága során évente előadta a Kicsinyek Kórusával a szerzőpár Pedagógus-napi – még ma is széleskörű népszerűségnek örvendő – dalát.

Az eredeti rádiófelvételen a Magyar Rádió Gyermekkarát Csányi László vezényelte. 

Szólót énekelt: Balogh Ilona, Kertész Leila, Makra Zsuzsa.

A "Gyermekjátékok" című CD egyik nevezetes dala: https://kemenyegon.hu/gyermekjatekok

 

Köszönöm szépen érdeklődésüket, feliratkozásukat, tetszésük kifejezését!

Keresés