Menü

KEMÉNY EGON CD-I KÜLÖN-DÍJ A DAL DERBYN

KEMÉNY EGON CD-I KÜLÖN-DÍJ A DAL DERBYN

Első alkalommal hirdette meg a Budapest Musical Iskola dal versenyét gyermekek számára.

Az érdeklődés túlnőtt ezen a korcsoporton és 8-35 éves korig nevezhettek be az énekelni tanulók határainkon túlról is musical és operett előadói kategóriákban.

Júniusban került sor a döntőre, ahol a nagyszámú jelentkező közül több, mint nyolcvanan indulhattak az egész napos versengésen. A zenei-táncos megmérettetés igen kellemes hangulatban zajlott, szülők, nagyszülők és tanárok jelenlétében gyönyörű természeti környezetben Budán, a Lóvasút rendezvényközpontban. 
A zsűri nehéz döntések előtt állt.

Még a szervezés ideje alatt érkezett a Budapest Musical Iskola vezetőitől a felkérés külön-díj átadásának a lehetőségére, amit Kemény Egon kétszeres Erkel Ferenc-díjas zeneszerző lányaként és zenei hagyatékának gondozójaként örömmel elfogadtam. Természetesen engem is felvillanyozott a magániskola újszerű kezdeményezése, vártam, hogy eljöjjön a döntő napja és végre lássam a fiatal tehetségek énekes-táncos produkcióit!

Dudás Abigél a színpadon

Magas színvonalú előadásuk elbűvölt, közülük is legjobban Dudás Abigél, aki csak nemrég kezdett énekelni tanulni, iskolai és felkészítő tanára Pánczél Klaudia operaénekesnő. 
Abigél 12 éves, Ábrahám Pál egyik operettslágerét kiforrott produkcióban énekelte, adta elő, táncbetétével együtt méltán nyerte el az operett-kategória Külön-díját, a KEMÉNY EGON ÉLETMŰVE válogatás CD-SOROZAT eddig megjelent öt albumát.

Keresés