Menü

KEMÉNY EGON CD-I KÜLÖN-DÍJ A DAL DERBYN

Első alkalommal hirdette meg a Budapest Musical Iskola dal versenyét gyermekek számára.

Az érdeklődés túlnőtt ezen a korcsoporton és 8-35 éves korig nevezhettek be az énekelni tanulók határainkon túlról is musical és operett előadói kategóriákban.

Júniusban került sor a döntőre, ahol a nagyszámú jelentkező közül több, mint nyolcvanan indulhattak az egész napos versengésen. A zenei-táncos megmérettetés igen kellemes hangulatban zajlott, szülők, nagyszülők és tanárok jelenlétében gyönyörű természeti környezetben Budán, a Lóvasút rendezvényközpontban. 
A zsűri nehéz döntések előtt állt.

Még a szervezés ideje alatt érkezett a Budapest Musical Iskola vezetőitől a felkérés külön-díj átadásának a lehetőségére, amit Kemény Egon kétszeres Erkel Ferenc-díjas zeneszerző lányaként és zenei hagyatékának gondozójaként örömmel elfogadtam. Természetesen engem is felvillanyozott a magániskola újszerű kezdeményezése, vártam, hogy eljöjjön a döntő napja és végre lássam a fiatal tehetségek énekes-táncos produkcióit!

Dudás Abigél a színpadon

Magas színvonalú előadásuk elbűvölt, közülük is legjobban Dudás Abigél, aki csak nemrég kezdett énekelni tanulni, iskolai és felkészítő tanára Pánczél Klaudia operaénekesnő.

Dudás Abigél és Kemény Anna Mária a Külön-díj átadása után

Abigél 12 éves, Ábrahám Pál egyik operettslágerét kiforrott produkcióban énekelte, adta elő, táncbetétével együtt méltán nyerte el az operett-kategória Külön-díját, a KEMÉNY EGON ÉLETMŰVE válogatás CD-SOROZAT eddig megjelent öt albumát.

Keresés