Menü

NAGY IBOLYA SZÜLETÉSNAPJÁN GRATULÁLOK

NAGY IBOLYA SZÜLETÉSNAPJÁN GRATULÁLOK

Nagy Ibolya primadonna, énekművésznő, színésznő több, mint hét esztendőn át szerkesztette és vezette a Dankó Rádió indulásától a "Túl az Óperencián" című műsort.

Már 2012-ben, a kezdetkor felfedezte a Zenei Archívumban Kemény Egon rádiófelvételeit és néhány hónap múlva vendége lehettem a "Kemény Egonra emlékezünk" című műsorhéten. Ezután halálának 50. évfordulója évében a "Hatvani diákjai" és a "Komáromi farsang" CD-k megjelenésekor a CD bemutatót vezette és ismét egész hetet szentelt a kétszeres Erkel Ferenc-díjas zeneszerző életművének felelevenítésére: sokoldalú zenéjéről rádiófelvételei bejátszása mellett ismét a rádióstúdióban beszélgethettünk.

2020-ban váratlanul megszűnt a műsor és a kiváló művésznő élete új irányt vett. Nagyszerű zenei felkészültsége és tehetsége - mindannyiunk örömére - ismét a színpadra vitte, ahol szépségével, gyönyörű hangjával, nagyszerű előadásaival az operettprimadonnáról alkotott képünk minden elemét megjeleníti! Jelenleg nagyszabású turnén szerez sok örömet a közönségnek, erről tegnap megjelent felvételén hallhatunk:

Bede-Fazekas Zsolt kérdezett a Balatonról és a Lehár könyvbemutatókról.

https://www.youtube.com/watch?v=UvSs3d0XdCY

A Dankó Rádió mai műsorában Tölgyi Krisztina szép összefoglalóval gratulálva ismertette Nagy Ibolya művésznő zenei tanulmányait és -pályája kiemelkedő állomásait. Ezt követően három Nagy Ibolya-felvételben gyönyörködhettünk!

Nagy Ibolya finom és kedves, kiváló tehetségű művészi megjelenése, zenei szakmai alázata példamutató, a közönség szeretete jutalmazza mindezért.

További sok sikert kívánok karrierje elkövetkező idejére, jó egészséget és sok boldogságot családi körben!

Keresés