Menü

PEDAGÓGUSNAPRA - AJÁNDÉK

PEDAGÓGUSNAPRA - AJÁNDÉK

Mivel lepjük meg a tanítónénit, hogyan köszönjük meg munkáját, jóságát, mit vegyünk az osztálypénzből... és hasonló kérdések merülnek fel évről-évre a pedagógusnap előtt.

Még nem késő, rendeljék meg -https://kemenyegon.hu/gyermekkari-muvek-140 -, azonnal szállítjuk KEMÉNY EGON:GYERMEKJÁTÉKOK című CD-jét! Maradandó szép emlék, elegáns ajándék.

A lemezen a "Menjünk az iskolába", "Köszöntsük jó tanítónkat!", "A tanítónéni" gyermekkari művek illenek az alkalomhoz. Az album minden egyes Kemény Egon-dala szívet melengető, tiszta gyermekhangon szólal meg, zongora- vagy zenekari kísérettel, kiváló rádiófelvételek.

Szabó Ágnes karnagy búcsúztatója - utolsó iskolai koncertjén egykori első osztálya szervezésében, Dávid Krisztina betanításával és vezényletével, elképzelhetetlen erős összefogású iskolai titoktartással, meglepetés-flashmobként az iskolai összkórussal adta elő a budapesti Gregor József Általános Iskola - évtizedeken át a XVII. kerületben felnövekvő iskolás-generációk és énektanárok kedvence és sikerdarabja volt Kemény Egon-Soltész Erzsébet: "Köszöntsük jó tanítónkat!" című gyermekkari műve.

Érdemes megnézni: A zeneszerző: KEMÉNY EGON YouTube csatorna első felvétele volt, a videóleírás még több részletet tartalmaz. https://www.youtube.com/watch?v=uUaprezUOw0

Keresés